Inverter klima uređaji Forest MDV, 24000 BTU

88.990 RSD

Klima uređaji MDV

Šifra proizvoda: 009ACIF24MDV Kategorije: , Oznaka:

Opis

Inverter klima uređaji Forest MDV, 24000 BTU predstavljaju vrhunac tehnoloških dostignuća u domenu opreme za grejanje i hlađenje. Ova serija klima uređaja postavlja standarde po pitanju energetske efikasnosti, pružajući korisnicima napredne funkcionalnosti uz minimalnu potrošnju energije.

Jedna od ključnih prednosti MDV Forest inverter klima uređaja leži u inovativnoj inverter tehnologiji koja omogućava precizno podešavanje snage uređaja u realnom vremenu. Ovo rezultira konstantnom temperaturom u prostoru bez naglih oscilacija, čime se postiže optimalna udobnost i smanjuju energetski gubici.

Osim visoke energetske efikasnosti, MDV Forest inverter klima uređaji su prilagodljivi različitim uslovima i potrebama korisnika. Pametne funkcije poput mogućnosti programiranja radnog vremena i daljinskog upravljanja putem mobilnih aplikacija čine ove klima uređaje savršenim izborom za one koji žele potpunu kontrolu nad svojim okruženjem.

Serija MDV Forest inverter klima uređaja takođe se ističe po svom modernom dizajnu koji se lako uklapa u svaki prostor. Sa tankim profilom i sofisticiranim detaljima, ovi uređaji ne samo da pružaju vrhunsku funkcionalnost već i doprinose estetici prostora u kojem se nalaze.

Kada je reč o očuvanju životne sredine, MDV Forest inverter klima uređaji su ekološki osvešćeni proizvodi. Njihova efikasnost u potrošnji energije ne samo da smanjuje troškove korisnika već i minimizira negativan uticaj na okolinu.

U zaključku, inverter klima uređaji Forest MDV, 24000 BTU su sinonim za visokotehnološke inovacije, energetsku efikasnost i estetsku privlačnost. Bez obzira na specifične potrebe korisnika, ova serija klima uređaja pruža optimalno rešenje za udobnost, kontrolu i ekološku svest.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Single split

Tip montaže

Zidni

Vrsta klime

Inverter

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

702x363x845mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

327x220x1040mm

BTU jedinica

24000

Kapacitet grejanja

7,3kW

Kapacitet hlađenja

7,0kW

COP

4,00

EER

6,10

Opseg rada (GREJANJE)

Od -15 do 30°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -15 do 50°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R410A

Struja

Monofazna

Energetska klasa

A+ / A++

Fabrički kod

MDSAF-24HRDN1/MDOAF-24HFN