Inverter klima uređaji Standard S18EQ LG, 18000 BTU

114.214 RSD

Klima uređaji LG

Šifra proizvoda: 009ACIS18LG Kategorije: , Oznaka:

Opis

Inverter klima uređaji Standard S18EQ LG, 18000 BTU predstavljaju vrhunski izbor u domenu opreme za grejanje i hlađenje, kombinujući sofisticiranu tehnologiju i elegantan dizajn. Ovi klima uređaji donose revolucionarnu inverter tehnologiju koja omogućava preciznu kontrolu temperature i snage uređaja u stvarnom vremenu. Standard modeli ne samo da pružaju brzo i efikasno hlađenje prostora, već i značajno smanjuju potrošnju energije, čineći ih energetski efikasnim rešenjem.

Jedna od ključnih prednosti LG Standard klima uređaja je sposobnost održavanja konstantne temperature bez nepotrebnih varijacija. Ova funkcija pruža neprekidnu udobnost korisnicima, bez obzira na spoljne promene temperature. Inverter tehnologija takođe doprinosi produženju životnog veka uređaja, čime se poboljšava dugoročna vrednost investicije.

Dizajn Standard modela odlikuje se modernim linijama i diskretnim detaljima, čime se ovim uređajima daje sofisticirani izgled. Sa tankim profilom, oni se lako integrišu u različite enterijere, unapređujući estetiku prostora u kojem se nalaze.

LG Standard klima uređaji su jednostavni za upotrebu, sa intuitivnim korisničkim interfejsom koji omogućava lako podešavanje postavki. Daljinsko upravljanje dodatno olakšava kontrolu uređaja, pružajući korisnicima praktičnost u upravljanju klimom iz udobnosti svojih fotelja.

U suštini, inverter klima uređaji Standard S18EQ LG, 18000 BTU su sinonim za tehnološku izvrsnost, energetsku efikasnost i stil. Ova serija klima uređaja pruža sveobuhvatno rešenje za savremeno hlađenje prostora, postavljajući nove standarde u performansama i udobnosti.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Single split

Tip montaže

Zidni

Vrsta klime

Inverter

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

288x770x545mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

210x998x345mm

BTU jedinica

18000

Kapacitet grejanja

5,8kW

Kapacitet hlađenja

5,0kW

COP

3,60

EER

3,20

Opseg rada (GREJANJE)

Od -10 do 24°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -10 do 48°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Struja

Monofazna

Energetska klasa

A+ / A++

Fabrički kod

S18EQ.NSK, S18EQ.UL2