Kasetni klima uređaji single/multi split UT42FH.NA0 LG, 42000 BTU

103.544 RSD

Klima uređaji LG

Šifra proizvoda: 009ACMKSU42LG Kategorije: , Oznaka:

Opis

Kasetni klima uređaji single/multi split UT42FH.NA0 LG, 42000 BTU su vrhunski predstavnici inovacija i udobnosti u svetu klimatizacije. Sa pažljivo osmišljenim karakteristikama, ovi uređaji pružaju optimalno hlađenje prostora, istovremeno se ističući po diskretnom dizajnu i tehnološkoj izvrsnosti.

Jedna od ključnih karakteristika UT modela je elegantan kasetni dizajn, integrisan u plafone sa minimalnim uticajem na estetiku prostora. Ovaj neprimetan izgled omogućava ravnomernu distribuciju vazduha, čineći klimu u prostoru optimalnom. Sposobnost prilagodljivog smeštanja kasete čini ih idealnim rešenjem za različite tipove prostora, od kancelarija do maloprodajnih objekata.

Inverter tehnologija u LG UT klima uređajima pruža visok nivo preciznosti u održavanju željene temperature uz minimalnu potrošnju energije. Ovi uređaji se automatski prilagođavaju promenama u uslovima prostora, obezbeđujući konstantnu udobnost i smanjenje troškova energije tokom vremena. Održavanje stabilne temperature pridonosi i energetskoj efikasnosti i udobnosti korisnika.

Pametne funkcije, kao što su daljinsko upravljanje i programabilni tajmeri, čine UT modele visoko prilagodljivim potrebama korisnika. Korisnici mogu lako kontrolisati klimatske uslove u prostoru, čak i kada nisu fizički prisutni, što dodatno unapređuje korisničko iskustvo. Intuitivni interfejs olakšava podešavanje parametara rada uređaja.

LG UT kasetni klima uređaji se izdvajaju i po visokom kapacitetu hlađenja, prilagođavajući se potrebama prostora različitih dimenzija. Sposobnost filtriranja vazduha poboljšava kvalitet unutrašnjeg vazduha, čineći ih optimalnim izborom za one koji brinu o zdravlju. Ovi uređaji ne samo da nude efikasno grejanje i hlađenje već i doprinose stvaranju zdravog životnog prostora.

Kasetni klima uređaji single/multi split UT42FH.NA0 LG, 42000 BTU su sinonim za vrhunske performanse i sofisticiran dizajn u oblasti klimatizacije. Ova serija klima uređaja ne samo da pruža vrhunske performanse već i unapređuje estetiku prostora, čineći ih idealnim izborom za one koji teže vrhunskom performansu uz elegantan dizajn.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Multi split

Tip montaže

Kasetni

Vrsta klime

Inverter

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

840x840x288mm

Dimenzije maske (DXŠXV)

950x950x35mm

BTU jedinica

42000

Kapacitet grejanja

13,5kW

Kapacitet hlađenja

12,1kW

Nivo buke

41dB(A)

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Struja

Monofazna