Podplafonski klima uređaji single/multi split UV36F.N20 LG, 36000 BTU

115.007 RSD

Klima uređaji LG

Šifra proizvoda: 009ACMPPUV36LG Kategorije: , Oznaka:

Opis

Podplafonski klima uređaji single/multi split UV36F.N20 LG, 36000 BTU su podplafonski odnosno parapetni klima uređaji i vrhunski su primer inovativne tehnologije koja se udružuje s elegancijom kako bi pružila najbolje iskustvo hlađenja u unutrašnjim prostorima. Ova serija klima uređaja donosi revolucionarni pristup, kombinujući performanse, energetsku efikasnost, diskretan dizajn i predstavlja vrhunsku klasu uredjaja u domenu opreme za grejanje i hlađenje.

Jedna od ključnih karakteristika UV modela je njihova sposobnost prilagodbe različitim uslovima postavljanja. Bez obzira da li se koriste kao podplafonski ili parapetni uređaji, ovi klima uređaji nude fleksibilnost u postavljanju, čime se prilagođavaju konkretnim potrebama prostora.

Inverter tehnologija u LG UV klima uređajima omogućava preciznu kontrolu temperature uz minimalnu potrošnju energije. Ovi uređaji su efikasni i prilagodljivi, pružajući konstantno hlađenje bez velikih varijacija u potrošnji energije.

Pametne funkcije, poput daljinskog upravljanja i programabilnih tajmera, čine UV modele lako upravljivim i prilagodljivim korisničkim potrebama. Ovi uređaji nude visok nivo kontrole i udobnosti, čak i kada niste prisutni u prostoru.

Sa snažnim kapacitetom hlađenja, UV klima uređaji su idealni za prostore različitih veličina. Njihov napredan sistem filtriranja vazduha dodatno poboljšava kvalitet unutrašnjeg vazduha, čineći ih savršenim izborom za one koji žele ne samo efikasno hlađenje već i čist i zdrav ambijent.

Podplafonski klima uređaji single/multi split UV36F.N20 LG, 36000 BTU postavljaju nove standarde u industriji klimatizacije, spajajući funkcionalnost s dizajnom. Ova serija klima uređaja pruža sveobuhvatno rešenje za unapređenje klime u prostoru, uz istovremeno očuvanje estetike.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Multi split

Tip montaže

Podplafonski

Vrsta klime

Inverter

Dimenzije (DxŠxV)

690x1600x235mm

BTU jedinica

36000

Kapacitet grejanja

10,8kW

Kapacitet hlađenja

9,5kW

Nivo buke

43dB(A)

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Struja

Monofazna