Spoljna jedinica multi split MU3R21.U21 LG, 21000 BTU

198.055 RSD

Klima uređaji LG

Šifra proizvoda: 009ACMU3R21LG Kategorije: , Oznaka:

Opis

Spoljna jedinica multi split MU3R21.U21 LG, 21000 BTU predstavljaju izvanrednu opremu za grejanje i hlađenje, spoj tehničkih inovacija i efikasnosti. Ova vrsta sistema donosi niz prednosti korisnicima koji žele fleksibilnost u regulisanju temperature u različitim prostorijama, ali istovremeno žele očuvati energetsku efikasnost.

Jedna od ključnih karakteristika spoljnih jedinica je njihova sposobnost da upravljaju više unutrašnjih jedinica istovremeno. Ovo je od suštinskog značaja za domaćinstva ili poslovne prostore sa više prostorija, gde je potrebno postići različite temperature u različitim delovima prostora. LG multi split uređaji omogućavaju precizno podešavanje temperature u svakoj prostoriji, pružajući korisnicima potpunu kontrolu nad svojim okruženjem.

Kada je u pitanju oprema za grejanje i hlađenje, energetska efikasnost je ključna. LG multi split uređaji koriste najnovije tehnologije kako bi smanjili potrošnju energije, čime ne samo da štede novac korisnicima, već i smanjuju ekološki uticaj. Inteligentni senzori i precizne kontrole omogućavaju uređajima da automatski prilagode rad prema uslovima okoline, optimizujući performanse u realnom vremenu.

Estetika igra značajnu ulogu u dizajnu spoljnih jedinica. LG se ističe elegantnim i modernim dizajnom koji se lako uklapa u različite arhitektonske stilove. Kompaktne dimenzije i pažljivo odabrani materijali ne samo da poboljšavaju izgled, već i doprinose dugotrajnosti i otpornosti na spoljne uticaje.

Dodatno, LG multi split uređaji se ističu po naprednim funkcijama koje poboljšavaju ukupno korisničko iskustvo. Sposobnost daljinskog upravljanja putem pametnih uređaja omogućava korisnicima da prate i kontrolišu klimatizaciju čak i kada nisu fizički prisutni u prostoriji. Ovo je posebno korisno za one koji žele optimalno podešavanje temperature pre povratka kući ili na posao.

Tehničke inovacije uključujući i inverter tehnologiju dodatno doprinose efikasnosti uređaja. Inverter tehnologija prilagođava brzinu kompresora u skladu sa stvarnim potrebama, što rezultira konstantnim održavanjem željene temperature bez velikih fluktuacija. Ovaj pristup ne samo da poboljšava udobnost korisnika već i produžava životni vek sistema.

LG kao lider u oblasti elektronike kontinuirano radi na unapređenju svojih proizvoda, pa se može očekivati da će buduće verzije multi split uređaja doneti dodatne inovacije. Ovo čini LG multi split uređaje ne samo trenutnim rešenjem za opremu grejanja i hlađenja već i dugoročnim investicijama koje će pratiti i anticipirati rastuće potrebe korisnika.

Još jedna ključna prednost je fleksibilnost instalacije. LG multi split uređaji su dizajnirani s ciljem pojednostavljenja procesa instalacije, omogućavajući brzu i efikasnu postavku sistema. Ova karakteristika je naročito značajna za vlasnike domova ili poslovne prostorije koji žele brzo i jednostavno implementirati opremu za grejanje i hlađenje bez suvišnih poteškoća.

Spoljna jedinica multi split MU3R21.U21 LG, 21000 BTU su sofisticirana oprema za grejanje i hlađenje koja kombinuje tehničku efikasnost sa stilom i praktičnošću. Sa sposobnošću kontrolisanja više unutrašnjih jedinica istovremeno, energetskom efikasnošću, estetskim dizajnom i fleksibilnom instalacijom, ovi uređaji pružaju potpun i prilagodljiv sistem aklimatizacije za domove i poslovne prostore.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Multi split

Tip montaže

Spoljne jedinice

Vrsta klime

Inverter

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

330x870x650mm

BTU jedinica

21000

Kapacitet grejanja

7,0kW

Kapacitet hlađenja

6,2kW

COP

4,60

EER

4,28

Opseg rada (GREJANJE)

Od -18 do 18°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -10 do 48°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Težina

46kg

Struja

Monofazna

Energetska klasa

A+ / A+++