Inverter klima uređaji Deluxe DC09RK LG, 9000 BTU

140.668 RSD

Klima uređaji LG

Šifra proizvoda: 009ACID09LG Kategorije: , Oznaka:

Opis

Inverter klima uređaji Deluxe DC09RK LG, 9000 BTU su simbol luksuza i sofisticiranosti u svetu opreme za grejanje i hlađenje. Ova serija klima uređaja donosi vrhunsku inverter tehnologiju koja omogućava precizno održavanje željene temperature u prostoru. Svojom visokom energetskom efikasnošću, Deluxe modeli obezbeđuju ne samo snažno hlađenje već i značajne uštede u potrošnji električne energije.

Jedna od ključnih prednosti LG Deluxe klima uređaja je sofisticiran dizajn koji se ističe modernim linijama, elegantnim detaljima i premium materijalima. Ovi uređaji ne samo da pružaju vrhunske performanse već i unapređuju estetiku prostora, čineći ih elegantnim dodatkom svakom enterijeru.

Dizajnirani sa fokusom na korisničko iskustvo, Deluxe modeli dolaze sa nizom pametnih funkcija. Daljinsko upravljanje omogućava korisnicima jednostavno podešavanje postavki, dok mogućnost povezivanja sa pametnim uređajima dodatno olakšava upravljanje klimom. Funkcije poput tajmera i senzora za praćenje temperature doprinose dodatnoj praktičnosti i efikasnosti.

Ova serija klima uređaja takođe se ističe po tišem radu, pružajući korisnicima ne samo udobnost već i mirno okruženje. Deluxe modeli koriste napredne sisteme filtriranja vazduha, čime se poboljšava kvalitet vazduha u prostoru, čineći ih idealnim izborom za one koji cene zdrav životni prostor.

U zaključku, inverter klima uređaji Deluxe DC09RK LG, 9000 BTU su vrhunski izbor za one koji traže najviši standard u performansama, dizajnu i tehnologiji. Ova serija klima uređaja predstavlja vrhunac luksuza i efikasnosti u opremi za hlađenje prostora.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Single split

Tip montaže

Zidni

Vrsta klime

Inverter

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

288x770x545mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

189x837x308mm

BTU jedinica

9000

Kapacitet grejanja

3,2kW

Kapacitet hlađenja

2,5kW

COP

4,50

EER

4,37

Opseg rada (GREJANJE)

Od -15 do 24°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -15 do 48°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Struja

Monofazna

Energetska klasa

A++ / A++

Fabrički kod

DC09RK.NSJ, DC09RK.UL2