Inverter klima uređaji Deluxe DC24RK LG, 24000 BTU

224.019 RSD

Klima uređaji LG

Šifra proizvoda: 009ACID24LG Kategorije: , Oznaka:

Opis

Inverter klima uređaji Deluxe DC24RK LG, 24000 BTU su simbol luksuza i sofisticiranosti u svetu opreme za grejanje i hlađenje. Ova serija klima uređaja donosi vrhunsku inverter tehnologiju koja omogućava precizno održavanje željene temperature u prostoru. Svojom visokom energetskom efikasnošću, Deluxe modeli obezbeđuju ne samo snažno hlađenje već i značajne uštede u potrošnji električne energije.

Jedna od ključnih prednosti LG Deluxe klima uređaja je sofisticiran dizajn koji se ističe modernim linijama, elegantnim detaljima i premium materijalima. Ovi uređaji ne samo da pružaju vrhunske performanse već i unapređuju estetiku prostora, čineći ih elegantnim dodatkom svakom enterijeru.

Dizajnirani sa fokusom na korisničko iskustvo, Deluxe modeli dolaze sa nizom pametnih funkcija. Daljinsko upravljanje omogućava korisnicima jednostavno podešavanje postavki, dok mogućnost povezivanja sa pametnim uređajima dodatno olakšava upravljanje klimom. Funkcije poput tajmera i senzora za praćenje temperature doprinose dodatnoj praktičnosti i efikasnosti.

Ova serija klima uređaja takođe se ističe po tišem radu, pružajući korisnicima ne samo udobnost već i mirno okruženje. Deluxe modeli koriste napredne sisteme filtriranja vazduha, čime se poboljšava kvalitet vazduha u prostoru, čineći ih idealnim izborom za one koji cene zdrav životni prostor.

U zaključku, inverter klima uređaji Deluxe DC24RK LG, 24000 BTU su vrhunski izbor za one koji traže najviši standard u performansama, dizajnu i tehnologiji. Ova serija klima uređaja predstavlja vrhunac luksuza i efikasnosti u opremi za hlađenje prostora.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Tip klime

Split

Vrsta klime

Inverter

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

330x870x650mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

210x998x345mm

BTU jedinica

24000

Kapacitet grejanja

7,5kW

Kapacitet hlađenja

6,6kW

COP

3,35

EER

3,05

Opseg rada (GREJANJE)

Od -10 do 24°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -15 do 48°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Struja

Monofazna

Energetska klasa

A++ / A+++

Fabrički kod

DC24RK.NSK, DC24RK.U24